BIDUANDA

Ikon

satu dunia satu agama satu tuhan

Melayu Sesat – Lebih Menyakitkan dari Kafir Nyata

Serangan Brutal Kristian Terhadap Islam


Belum pernah ada manusia yang sejahat ini di kalangan bangsa Jawi yang terkenal penuh sopan santun. Masa sengsara sedang bermula dan mampukah ulama dan umara mengawal situasi ini dan membawa Dayus Kristian ini ke tali gantung?

Saya petik tulisannya:

“Celaka makhluk babi penghuni SKMM!! Ada kentut nak sekat blog makcik ye??? Mentang-mentanglah makcik femes. Apa korang ni jeles ke?? Bukankah Najib kata isi di Internet tidak akan ditapis?? Apa main censor-censor ni?? Kepala hotak kau lah Najib binatang liar otak lucah UMNO!! Nak harap guna internet tengok filem lucah jer! Belajar tentang kebenaran agama Islam tak mahu. Tak boleh harap langsung!! Oi Najib, semoga Allah babi swt laknat kau ke dalam parit neraka jahanam sama dengan setan babi Muhammad sekali!!!”

Menggunakan ilmu Islam (saya fikir beliau mempunyai kefahaman mendalam tentang agama kita – tetapi berimankan salib) menyerang para belia dan anak muda Islam, memperdaya mereka dengan mengatakan Islam itu agama palsu, dan nabi Muhammad saw yang amat di kasihi ini di maki hamun dan di carut marutkan semahunya.

Saya tidak pernah berjumpa mana-mana manusia sejahat ini sebelumnya walaupun pernah memasuki forum-forum internet yang penuh dengan pertengkaran agama antara Islam dan Kristian di Indonesia. Rupanya manusia Melayu yang murtad lebih sadis dan celupar berbanding apa yang tersiar di Indonesia.

Mereka menggunakan saluran ini pula, untuk menyembelih Islam setelah Islam mengalami luka parah disebabkan kempen dan kerja oleh USA dan Zionis. Saya yakin ia bukan kerja persaorangan, ramai yang terlibat dalam kerja jahat ini. Tidak mustahil ia dibiayai Jesuits, cawangan hitam dalam gereja katholik. Semestinya dengan kerjasama kelompok Yahudi antarabangsa.

Sayu hati saya membaca caci maki beliau yang tiada had itu dan dengan berselimdung disebalik nama seorang perempuan Islam (hajjah)…  Dari pelbagai artikel dan video yang di sajikan, dan gaya bahasanya saya percaya dia seorang lelaki Melayu Kristian walaupun cuba menafikan atau menyembunyikannya.

Kini Melayu Murtad dan sesat semakin berani malah lebih berani berbanding bukan Melayu menghina agama Islam. Mendabik dada sebagai orang yang fasih arab dan mentafsir alQuran sembrono. Mangsanya ialah anak muda yang sekian lama telah terencat ilmu tauhid, pasti akan terpedaya kerana diasak menggunakan logik akal.

Kejahatan yang tidak berbatas, kelucahan melampau yang tidak terperi jijiknya. Umat Islam Malaysia kini terpaksa menelan “FITNAH TERBURUK” ini akibat cuai menjaga agamanya. Setelah memberi kelonggaran kepada mereka, nama Allah misalnya, sekarang mereka mula menyerang Islam dengan seburuk-buruk cara.

Begitu hina manusia ini, dan sewajarnya disembelih sahaja, begitulah perasaan saya mengenangkan apa yang beliau tulis dalam blognya. Saya perasan kehadirannya di blog saya beberapa bulan lepas, dan gaya dan cara bahasannya hampir sama. Beliau pernah mencabar saya berbahas dengannya. Dari sini, saya yakin manusia ini bukan sembarangan, malah amat memahami agama Islam tetapi menggunakannya untuk menyusahkan Islam, Dia juga pernah muncul dalam komen di blog Mistisfiles.

Saya menyeru agar Menteri Agama dan juga Perdana Menteri segera masuk campur agar manusia ini diheret ke pengadilan kerana menghina agama malah mencuba menimbulkan kacaubilau masyarakat. Jika pada zaman sahabat, pasti manusia ini dah kena pancung.  Mampukah kerajaan Malaysia mengambil tindakan? Barulah wajar akta ISA digunaka – kerana Allah, sambil menyiasat siapa dibelakang mereka. Harapnya bukan JLGE.

Jika tidak, internet terutamanya FaceBook dan Blog akan menjadi medan ampuh mereka merosakkah ummah. Tun Tan Sri Dato’ dan entah apa-apa lagi pasti ternganga-nganga menghadapi serangan ini kelak. Itulah silapnya bila bertuhankan kertas undi, agama jadi sandaran. Maaflah Tun Tan Sri Dato’, saya bukan orang politik, jadi saya dapat lihat permainan politik lebih jelas dari luar gelanggang.

Lebih jahat dari Mahadaya. Sudah tiada lagi daya saya untuk mengungkap kebebalan, kejahatan dan kejijikan manusia terebut. Jika dibandingkan, Mahadaya hanya umpama seekor nyamuk.

Pembaca sekelian, silalah ke sana untuk melihat sendiri bagaimana jahatnya manuisia ini membuat penghinaan tanpa batas terhadap Allah SWT, Rasulullah SAW dan ulama. Kaabah dijadikan bahan ketawa. Nauzubillahi Min Zalik..
.

 Satu Cabaran

Pastinya Peperangan Mental ini akan mencabar kaum Mukminin di rantau sebelah Timur ini.

Apa perasaan anda melihat kaabah yang suci dipermainkan? 

Lihatlah pos pertama dalam blog beliau:


Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Toksah terpedaya oleh tipu muslihat babi Muhammad yang tidak waras tu!

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:01 pm on May 6, 2011 Permalink | Reply

Facebook babi tak dapat terima kenyataan bahawa Muhammad babi setan Arab kaki penyamun padang pasir yang maha sial.


anonymous 12:38 pm on May 23, 2011Permalink | Reply

shit youu bitch !

&*(^&$%^^& 7:37 pm on May 23, 2011Permalink | Reply

dah puki kau masam. mmg la facebook benci. kahkahkah ! fuck you fuck you fuck you

GaGa Celake 11:11 am on May 24, 2011Permalink | Reply

LOL wakwkakw

Anon?? 8:56 pm on May 23, 2011Permalink | Reply

ala same as you, you tk leh trime kritikan pn…try ar wat protes mlalui kt tv ke…wat la aduan rakyat…ni kes mulut jer lebih…tp satu haprak pn tk leh wat…better dok diam2 dlm dunia ko yg sempit tuh.

dijalan ALLAH 9:57 pm on May 23, 2011Permalink | Reply

ko niwh Memang SETAN !!!!

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 2:19 am on May 24, 2011Permalink | Reply

Kritiklah sesuka hati kamu. Makcik tak kesah pun. Kamu dialu-alukan untuk mengeluarkan hujah atau balasan mengenai hujah-hujah makcik di sini. Ini bukan Facebook tempat kamu nak sesuka hati report tak tentu pasal. Padan muka tak boleh report!! Hahaha!!! Nak report kat SKMM buat lah!! Kalau diorang nak block pun makcik tak bodoh!! Najib jer babi yang bodoh. Cakap tak serupa bikin. Kater tak nak tapis internet. Pas tu sedap-sedap je kat SKMM sekat sana-sini. Kaki kelentong betol sebiji macam babi Muhammad setan Arab tu!!

abe 2:29 am on May 24, 2011Permalink | Reply

dah content macam macam sial,,kutuk2 islam,,dunia bole laa weh,,akhirat ambek obat la,,hang buat camneh pon bukan dapat apa,.,hahaha

i luv islam 2:37 am on May 24, 2011Permalink | Reply

baru buat report kat skmm on9 semalam….aku mmg xpandai nk berhujah…yg aku tahu islam tu cukup cantikk…buktinya..bila hati aku resah..aku baca Al Quran..hati jadi tenang….sudahlah menyebar fahaman dr akal fikiran sendiri….jgn nak pesongkan akidh umat islam…nak tanya yek..kalu agama kristian tu dah ok dan sweet nape ada rami org kristian yg peluk agama islam…contoh cat steven / yusuf islam……kalu makcik hebat..cuba satu ayat dalam al-quran..pastu publish satu dunia…boleh wat…mesti tak boleh….org kristian dan yahudi sebenarnya takut dgn org islam..tu pelbagai car yg dibuat untuk menjatuhkan islam….xguna cara senjata..guna cara minda…

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:04 am on May 24, 2011Permalink | Reply

Report lah. SKMM memang bodoh. Dah Najib kata tak perlu censor internet, kenape mesti censor blog makcik? Laman porno tak nak sekat ek?? Otak lucah betul.

love islam 3:51 am on May 24, 2011Permalink

laman porno takda penghinaan agama. Sapa yang nak dosa dia pi bukak porn. TAPI KAU NI MENGHINA AGAMA. ADA OTAK PAKAI LA WOI

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:16 am on May 24, 2011Permalink

Bukankah unsur haram itu menghina ajaran Islam? Cube cari kat internet kata-kata kunci lucah macam “awek cun bertudung” ke, semua bende lucah anak Melayu buat keluar. Bende tu tak nak censor ek? Blog makcik yang kecil ni jugak lah jadi sasaran. Memang tak de keje lain makhluk babi kat SKMM tu.

hadi 4:45 am on May 24, 2011Permalink

JANGAN SESEKALI SALAHKAN MAK CIK NI…APA YANG DIA LAKUKAN SEMUA ATAS IZIN ALLAH SWT.ALLAH MENGIZINKANYA.KALAU KITA SLAHKAN MAK CIK NI SAMA KITA SLAHKAN ALLAH SWT..BIARKAN MAK CIK NI..KITA BERDOA KPD ALLAH AGAR DIA PERASAN ESOK PAGI DIA BANGUN,SEBENARNYA KERANA IZIN ALLAH SEMATA2..DAN KALAU DIA TAK BANGUN ESOK,MAKA ALLAH MENGIZINKAN MALAIKAT IZRAIL CABUT NYAWANYA..(ISLAM MAK CIK TAK PERCAYAKAN,..TP SY YAKIN MATI MAKCIK PASTI PERCAYAKAN..)…
KEPADA DI LUAR SANA——AMBIL KEMBALI KISAH NABI ADAM—-ANDAI DIA TIDAK MELAKUKAN KESALAHAN,WUJUDKAH KITA? JADI JGN SALAHKAN IBLIS..ATAUY NABI ADAM TP ATAS KEIZINANNYA,IBLIS DAPAT MENGHASUT NABI ADAM,ATAS KEIZINANNYA,NABI ADAM DAPAT MAKAN BUAH KHULDI..KERANA KEWUJUDAN KITA ADLAH KHIKMAH DISEBALIK KEIZINANNYA ITU WALAUPUN KITA NAMPAK SSUATU YG NEGATIF DARI PERISTIWA ITU..TAPI ALLAH ITU MAHA PERANCANG!

KEPADA YANG DILUAR SANE..BILA TERLIHAT SSUATU SPERTI INI..UCAP LAH..LAA’ HAULAWALAH QUWATAH ILLAH
Senantiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH Dalam Keadaan Apapun Jua

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:15 am on May 24, 2011Permalink

Betul tu. Sebab Allah swt mengizinkannye kerana dia tengah nazak dan dah tak larat menentang kembali. Dah memang dasar keturunan babi dia malu nak tunjukkan kehebatannya. Sebab dulu orang Yahudi pun kira babi tu haram. Sebenarnya babi itu haram sebab Allah swt berketurunan babi gak!! Kalau babi tu halal sebagai umat Islam kite makan tuhan kite sendiri!!

love islam 3:15 am on May 24, 2011Permalink | Reply

“makcik tak bodoh”?. Orang pandai takkan buat benda macam ni ar. Takkan menghina agama apa pun. Kalau kau nak murtad pun, kau jangan nak sedap bapak kau je menhina mengutuk agama ni. Kau murtad sorang sorang cukup. Bukan Najib bodoh, kau tu yang bodoh, anti gov piece of shit.

Aku rasa kau ni orang gila meroyan terlepas dari pusat orang gila.

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:48 am on May 24, 2011Permalink | Reply

Tak best murtad sorang-sorang. Murtad ramai-ramai lagi best. Islamkan agama berummah. Murtad jugak kene berummah. Kalau tak kene bunoh dek setan-setan pengikut babi Muhammad. Daripada murtad baik dekatkan diri dalam ummah babi Muhammad. Lagi best. Kitekan makhluk yang mesti berinteraksi antara satu sama lain.

Archbishop Tan Sri Murphy Nicholas Xavier Pakiam 8:26 am on May 24, 2011Permalink

we are malaysian…please dont post this nonesens fact….u make fun of a religon…altough u admit that u r muslim, u better not abuse your own religon….may god bless u….
John 20:19–23.: “On the evening of that day, the first day of the week, the doors being shut where the disciples were, for fear of the Jews, Jesus came and stood among them and said to them, ‘Peace be with you.’ When he had said this, he showed them his hands and his side. Then the disciples were glad when they saw the Lord. Jesus said to them again, ‘Peace be with you. As the Father has sent me, even so I send you.’ And when he had said this, he breathed on them and said to them, “Receive the Holy Spirit. If you forgive the sins of any, they are forgiven; if you retain the sins of any, they are retained.”

bodo sunggoh 8:51 am on May 24, 2011Permalink

mok cik weh…mokcik ni di pergune gune kn oleh ork kapir mok cik weh…sedolaaa…pope benedict pon tahu yg islam agame yg benar…tp die nk sesatkan umat islamm….mok cik ni bodo sebenornye…banyok dh kan research yg manusie buat mengenai al-QURAN ITU BENAR…tp mok cik buteeee….bodoooooo….mkn taik org kapirrrr

pembunuh hajjah gila 10:23 am on May 24, 2011Permalink

BETUL KATA TAN SRI..

pembunuh hajjah gila 10:24 am on May 24, 2011Permalink

mung nak kapir,kapirlah sorang2..mung ingat mung bahagia dpt hina agama dan kepercayaan orabg lain..dasar anak babi hutan..

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 2:49 pm on May 24, 2011Permalink

Kafir sorang-sorang tak best. Baik Islam ramai-ramai dan terima kenyataan umat Islam bukan semua belangnya serupa😀

Habib Kushairi 12:50 pm on May 24, 2011Permalink

nampak sangat makcik burit busuk ni belum puas dicucuk oleh 10 orang lelaki sebab tu cakap karut macam babi yang berakal porno lagi pantat jubo setan hahahah koya hina orang arab padang pasir , hahaha orang arab hidung mancung cantik dari kaula makcik kau tu wahai makcik sti babi wuzara anak anjing hidung kamu tu kepik leset kaya muka hodoh x usah nak perli orang arab la hahahah nantila kamu aku akan laporkan kt guru aku dan pengikut aku untuk hantar senjata pakir biar kamu sakit perut hhaahaha dah 60 orang berjaya puak aku buat jaga2 hahaha cari sangat susah kamu ni wahai makcik setan ….. dah terlanjur hina Islam maka terimala perut buncit ,,,,,,,,,,,, bodoh kamu wahai makcik sti babi celaka wuzara hahaha semua gambar kamu edit bikin sendiri sgt sgt menunjukkan kebodohan kamu hahaha xpe tggu jumpa bomohla ye kalau rase sakit perut dalam beberapa hari hahahahah hahahah kelakar

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 1:56 pm on May 24, 2011Permalink

Best nyer otak lucah sang pengikut alsunnah babi Muhammad ni.

ringgo 12:43 pm on May 24, 2011Permalink | Reply

nak cipap makcik

i luv islam 4:38 am on May 24, 2011Permalink | Reply

kalu tgok porn mmg berdosa….minta taubat..InsyaAllah ada peluang ..tapi kalu bab2 mengenai akidah…ehm xdpt la tiket ke syurga..kekal di neraka

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:16 am on May 24, 2011Permalink

Nasihatkanlah PM kiter yang tersayang si Najib kaki tengok bende lucah tu.

Sayang Islam 12:07 pm on May 24, 2011Permalink

kau ni bodo nih anjing..mak bapak kau makan taik macam kau la kan..

hambaMU Ya Allah 1:12 pm on May 24, 2011Permalink

YA ALLAH..PILUNYA HATI BILA TENGOK BLOG YANG JAHANAM INI..YA ALLAH, MATIKANLAH MANUSIA INI DENGAN KEMATIAN YANG AMAT MENGERIKAN DAN SANGAT DASYAT DENGAN SEGERA SUPAYA DIA TIDAK LAGI MENGHINAMU DAN KEKASIHMU SERTA ORANG LAIN TIDAK TERSESAT DENGAN KEBIADABANNYA TERHADAPMU.MANUSIA SEPERTI INI TIDAK SEPATUTNYA DIHIDUPKAN YA ALLAH..MATIKANLAH SEGERA YA ALLAH…MATIKANLAH SEGERA YA ALLAH..AKU MERAYU PADAMU YA ALLAH…TERLALU SEDIH DENGAN KEBIADABAN MANUSIA INI!!!!
http://makcikhajjahsittalwuzara99.wordpress.com/

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Cara untuk report spam; flag blog di wordpress.com.

1. Pergi ke ;

http://en.wordpress.com/report-spam/?url=http://makcikhajjahsittalwuzara99.wordpress.com/ 

2. Masukkan Email anda.

3. Di dalam kotak WHY ? Taipkan: Insult Islam.

4. Klik (cari sebelah kanan, tengah) : Report Blog

Jika ramai yang report spam, blog ini akan di BAN oleh wordpress.com.

terima kasih lenggang kangkung atas maklumat ini

Filed under: hina islam, kristian, murtad

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: